AKTUELNO

Zadrugari su bili oduševljeni ovom odlukom.

Nakon 12 uspešno završenih nastupa usledili su i komentari stričnog žirija koji je morao da donese odluku ko će od zadrugara poneti titulu najboljih i osvojiti 12 poena. Stručni žiri muzičkog takmičenja ''Zadrugovizije 3'' u drugoj sezoni ''Zadruge 2'' činili su Maja Nikolić, Sandra Afrika, Nada Topčagić, Nemanja Đerić Đekson i Čeda Čvorak.

Foto: TvPink Printscreen

Pred stručnim žirijem bio je težak zadatak s obzirom na to da su se svi zadrugari maksimalno potrudili da osvoje simpatije kako gledalaca, a tako i žirija.

Aleksa Savić, Marko Miljković i Lazar Čolić Zola su odneli ubedljivu pobednu od strane stručnog žirija i dobili su sve pohvale za nastup. Podsetimo, oni su se predstavili sa pesmom "Kocka" koju u originalu izvodi Slobodan Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su osim pohvala, zavredeli i poklone, a njih je sačekao paket slatkiša, suhomesnatog, a tu su bili i parfemi kojima su se pobednici stručnog žirija oduševili.

Pročitajte još: ZADRUGOVIZIJA UPRAVO POČINJE! Veliko uzbuđenje vlada među gledaocima i zadrugarima, a NEĆETE VEROVATI KO JE U STRUČNOM ŽIRIJU!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'