separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRESREĆNI ZBOG PRINOVE! Tamara Dragičević i Petar Benčina ČEKAJU DRUGO DETE, a sada su saznali kog je pola beba! (FOTO)


Glumac nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju!


Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju svoje drugo dete, a već imaju dvogodišnju ćerkicu kojoj su dali ime Staša. Vest da stiže nova naslednica podelili su samo sa najbližim prijateljima.

U glumičinoj porodici svi su navikli na devojčice jer i Tamarina starija sestra Marija ima takođe ćerku.

Tamara i Petar su radosni zbog saznanja da će Staša dobiti sestru, kao i sama Staša koja uveliko bira ime. Samo članovima porodice su rekli da čekaju ćerku jer ne vole da pričaju o trudnoći u javnosti. Ona se dobro oseća i jedva čekaju leto kada će dobiti bebu - kaže izvor blizak bračnom paru Dragičević-Benčina.

Tamara i Petar ne vole da pričaju o svom privatnom životu ni ličnoj sreći, a tako je bilo i ovoga puta, kada nisu želeli da komentarišu vesti o prinovi.

To je vaše saznanje, ja vam to nisam rekao. Ne volim da govorim o privatnim stvarima i sada me izvinite jer sam na probi - rekao je Petar Benčina.

Neko koga je najviše obradovalo saznanje da će u dom glumačkog para za nekoliko meseci stići još jedna devojčica je Tamarin brat i kolega, mladi glumac Miodrag Dragičević.

Ja sam pre za devojčice, slatke male kao Staša. Mada, ako bude dečak, biće prelepo i sve će nas usrećiti dolazak bebe, samo da sve bude u redu - rekao je Miodrag.  
Tamara Dragičević iako je u drugom tromesečju trudnoće, odlično podnosi sve što drugo stanje nosi sa sobom i nije previše razmažena trudnica. Ona snima, radi u pozorištu, pa čak i putuje sa glumačkim trupama po regionu na ranije zakazana gostovanja. Tamara je odlično raspoložena, a neke starije i iskusnije koleginice su se iznenadile kad su čule da nosi devojčicu jer su bile ubeđene da nosi dečaka zato što izgleda blistavo i sveže - kaže jedna od Tamarinih najbližih koleginica.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti