separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IZ SERIJE 'DRŽAVNI SLUŽBENIK' IZRODILA SU SE LEPA PRIJATELJSTVA! Ljuba Bulajić progovorio o druženju sa kolegama, pa otkrio šta su radili na setovima tokom pauza! (FOTO)


Serija koja je oduševila milione, emituje se svake subote na Pinku.


Serija "Državni službenik" koja se emituje svake subote na programu TV Pink, već u prvim sekundama svog emitovanja oduševila je milionsku publiku. Glumac Ljubomir Bulajić u ovoj uzbudljivoj seriji igra lik jednog od agenata zajedno sa Milanom Marićem i Martom Bjelicom.

Autor: TV Pink Printscreen

Nas troje, Marta, Milan i ja, ukačili smo se na prvu loptu, a sticajem okolnosti postali smo i privatno dobri drugari. Iz ove serije izrodila su se i neka lepa prijateljstva, a mislim i da smo uradili jednu dobru stvar. Publika lepo reaguje - rekao je Ljuba.
View this post on Instagram

#državnislužbenik 📸 @branimirm

A post shared by Ljubomir Bulajic (@ljubabulajic) on

U nastavku Ljubomir je izneo stavove o svom liku iz serije "Državni službenik", a zatim je komentarisao i ulogu Milana Marića sa kojim je u odličnim prijateljskim odnosima, kao i šta su njegove kolege i on radili tokom pauza između snimanja serije.

Autor: Promo

U prvoj sezoni nećemo videti ko je Ljuba privatno. On je u seriji Lazareva veza sa spoljnim svetom. Ljuba radi posao jednog operativca u BIA. Mnogi ljudi me pitaju da li su nama otvarali knjige Državne bezbednosti, a ne shvataju da je sve u seriji fikcija. Najviše smo obraćali pažnju na to da akcione scene izgledaju realno - izjavio je glumac.

Autor: Promo

Generalno serija izgleda ozbiljno i može da prikaže taj svet i sliku. Igrali smo u pauzama 'ne ljuti se, čoveče'. Marta ne voli da gubi. Uloga koju igra je sušta suprotnost od nje privatno - priča Bulajić.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti