AKTUELNO

Ovako je reagovala Aleksandra.

David Dragojević i Ana Korać nisu se pozdravili sa njegovom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić, koju je on prevario u "Zadruzi 2", nakon što je Subotićeva večeras ušla ponovo u najgledaniji rijaliti program na našim prostorima ikada. Iako se nisu pozdravili, Aleksandra i David su kasnije tokom večeri ušli u žestoku svađu tokom koje joj se on unosio u facu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Aleksandra o njihovoj vezi pričala sa zadrugarima i tom prilikom rekla koliko je patila zbog Dragojevića, da je njegova majka Biljana Dragojević završila u bolnici nakon što je on započeo vezu sa Anom, ali i da joj se javila njegova bivša devojka Olivera, David i Ana bili su pod tušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su noćas imali vrelu akciju tokom zajedničkog kupanja, a nakon toga nastavili su da razmenjuju nežnosti. Pred punom spavaćom sobom, Ana i David počeli su da se ljube na jednom od kreveta, a na samo nekoliko metara od njih sedela je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana i David nisu mogli da se obuzdaju, dok je Subotićeva sa cimerima iz Bele kuće pričala o aktuelnim dešavanjima. Tom prilikom Aleksandra nije obraćala pažnju na ono što rade njen nekadašnji dečko i njegova nova izabranica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'