AKTUELNO

Mnogo je ljubomorna.

Milijana Bogdanović (21) priznaje da je veoma ljubomorna. Njenog više od tri puta starijeg dečka Milojka Božića (74) toliko voli da bi se posvađala i sa roditeljima, pa onda da ni ne zamišljate šta bi bilo da se neko žensko ispreči između njih dvoje. Pa čak i pre nego što se ona rodila.

To iz iskustva potvrđuje i sam njen izabranik.

Foto: Pink.rs

- Ljubomorna je ona mnogo. Ja tu i tamo. Mnogo je osetljiva, ne valja za nju - ispričao je Milojko, dok se Milijana smeškala i potvrđivala.

Milojko, zapravo, ne stiže da upada u prave nevolje jer se Milijana ne odvaja od njega gde god da krene, a i on rado vodi nju.

Međutim, "problematična" žena povodom koje Milojko ne može da učini ništa, može se reći, ušla je u njegov život i pre nego što se Milijana rodila.

Bogdanovićeva, koja ne može da dočeka svadbu sa 53 godina starijim izabranikom da je već promenila na društvenim mrežama prezime u Milojkovo, to jest u Božić.

Foto: Pink.rs

To prezime, ipak, deli i sa pastorcima starijim od nje. Milojko je stariji od Milijane više od pet decenija, a njeni posinci i poćerke po "samo" deceniju, deceniju i po, i dve decenije. Iliti, dok ona ima 21 godinu, oni su uveliko napunili, 30, 35 i 40 godina. Unučad imaju 11 i 13 godina.

- Mlađa je, bolja je - shvatio je Milojko kako je ispričao, ali tek upoznavši Milijanu. Ranije se, kako je ispričao zabavljao sa uobičajenijim, približnijim godištem, između ostalog i sa majkom svoje dece.

Foto: Pink.rs

Stoga je i Milojkova bivša žena, majka njenih posinaka, nekoliko puta starija od Milijane da po prostoj računici može baba da joj bude. Dvadesetjednogodišnjakinja uprkos tome nema dobar odnos sa njom. Pomislili biste da bi bilo sve mirnije skoro poluvekovnom razlikom, ali koliko se Milijana iznerivala, svedoči njen brz govor dok je skretala sa teme:

- Možemo da spomenemo da ima decu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem - odesečna je Milijana, ne navodeći šta je tačno iskrslo između dve osvajačice Milojkovog srca.

Foto: Pink.rs

Pogledajte video-snimak koji je zabeležila ekipa portala Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Milijana Bogdanović

#Milojko Božić

'