AKTUELNO

Finalistkinja prve sezone otkriva svoje iskustvo.

Lena Stamenković bila je učesnica prve sezone najgledanijeg muzičkog šou programa ''Pinkove zvezdice'' gde je zabeležila veliki uspeh. Nakon finala, Lena je predstavljala Srbiju na dečijoj pesmi Evrovizije u Sofiji u Bugarskoj.

Mala pevačica tvrdi da se odlično slaže sa ostalim takmičarima i za Pink.rs otkiva ko joj se od učesnika treće sezone najviše dopada, kao i šta misli o novim članovima žirija.

Foto: Pink.rs

Da li pratiš novu sezonu ''Pinkovih zvezdica''?

- Generalno svakog petka gledam ''Pinkove zvezdice''. Dešava se da nekad nisam kod kuće zato što putujem, pa nekad ne mogu da stignem. Ali kada sam kod kuće, porodično petkom uveče gledamo ''Pinkove zvezdice'', treću sezonu. Zaista ima puno talentovane dece.

Da li imaš favorita i ko ti se najviše dopada iz treće sezone?

- Sviđa mi se Todor on je bio i u prvoj sezoni ''Pinkovih zvezdica''. Dopada mi se i Roko. Ima tu nekoliko dece, ali ne želim nikog da favorizujm. Podržavam ih sve i svima njima treba dati šansu.

Foto: Pink.rs

Kako ti se dopadaju novi članovi žirija, odnosno Sale i Sergej?

- Žiri je žiri. Oni su tu da ti ukažu na neku grešku i da ti kažu da li si dobro otpevao. Generalno mi se sviđa.

Kakvo je tvoje iskustvo kao predstavnika Srbije na dečijoj pesmi Evrovizije?

- To se održavalo u Bugarskoj u Sofiji. Bili smo u hotelu ''da pandeš u nesvest'' - otkriva Lena kroz smeh i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Bilo je dosta dece koja su predstavljala neke druge zemlje. Više su pričali Ruski nego što su pričali engleski. Uspeli smo da se sporazumemo i napravili smo čet na Instagramu preko kojeg se čujemo i dan danas. Ostali smo u kontaktu što je meni jako drago.

Da li bi volela da sutra budeš prestavnik Srbije na pravoj Evroviziji?

- To mi je san. Sa druge strane, ja sam već predstavljala našu zemlju i možda treba još nekom dati šansu. Prošle godine su mi rekli da uživam u svemu jer jako brzo prođe vreme. Lepo je iskustvo, lepo je doživeti sve to. Prošle godine je to bila Dunja Jeličić. Ona je bila sa mnom kada sam se ja takmičila, ali ja nisam mogla da idem sa njom. Međutim trudila sam se da preusmerim pozitivnu energiju ka njoj.

Foto: Pink.rs

Kako se slažeš sa ostalim drugarima iz ''Pinkovih zvezdica'' i da li se još uvek viđate?

- Viđamo se. Imamo često snimanja i kada se smestimo u hotel, družimo se. Na žalost, moramo da spavamo, da ne moramo mi vismo bili stalno u jednoj sobi. Stvarno sam stekla prijatelje u ''Pinkovim zvezdicama''. Ko bi rekao da će se to desiti - istakla je Lena.

Kakve planove imaš u budućnosti?

- Ne snimam trenutno pesmu, ali glumim u mjuziklu ''Tesla i bitka na magnetnom polju''. Kroz predstavu sam dosta nučila i fiziku. Ja igram glavnu ulogu, devojčice koja se slučajno u snu se zapetljala i došla kod Tesle krajem 19. veka. Kada je muzika u pitanju, ja se nadam da će biti uskoro i neka pesma, ali to sve zavisi od teta Leontine.

Foto: Pink.rs

Autor: B. Radonić

#Lena Stamenković

#Pinkove zvezdice

'