AKTUELNO

Ipak postoji šansa da postanu drugarice?

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Naredno pitanje je bilo upućeno Luni Đogani, a ticalo se njenog odnosa sa Sanjom Stanković sa kojom do pre nekoliko dana nije imala korektan odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se uporno izvinjavaš Sanji - glasilo je pitanje gledaoca upućeno Đoganijevoj.
Zato što imam potrebu. Htela sam i ranije, ali nisam imala priliku. Sve što je nju zanimalo i sve što je mene zanimalo smo rekle. Nisam ispala korektna Mogla sam napolju da dođem do njih dve da popravim neke stvari, ali nisam. Jedini način je da ovako ovde ispravim - odgovorila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepo je od nje što se izvinila. Ljudski je praštati. Prihvatila sam izvinjenje, jer vidim da je iskrena u tome, ali se još uvek nismo pomirile - odgovorila je Stankovićeva.

Nakon toga je usledilo pitanje za plavušu, a odnosilo se na to da li će moći da pređe preko svega što je prošla sa Lunom i da li će kada izađe iz rijalitija moći da ima sa blogerkom prijateljski odnos.

Sanja, hoću prvo da ti kažem za iskrenost što se tiče Luninog i tvog razgovora. Sada reci da li Luna posle svega može biti tvoj prijatelj napolju - glasilo je pitanje gledaoca za Stankovićevu.
Napolju možemo da vidimo da li možemo da budemo prijatelji. Ako treba da se pruži prilika tom prijateljstvu. Što da ne. Napolju je život, napolju je sve. tako mi je izgledalo napolju, a kada izađemo videćemo kako ćemo i šta ćemo - prokomentarisala je plavuša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da će popiti piće sa njom i da neće biti netrpeljivosti, ali da joj neće preći preko toga. Veoma je teška na pružanju te šanse. Sve zavisi o Lune - dala je svoje mišljenje Jovana Tomić Matora.
Nisi u pravu - prekinula je Sanja Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam osetila potrebu da se izvinim. Neću nikoga da molim za nešto. Vreme će pokazati sve - dodala je Luna.

A kako će se odvijati odnos ove dve plavuše i da li će nakon rijalitija moći da budu prijateljice, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Luna priznala da li još UVEK SPAVA SA KRSTIĆEM koji joj je Sloba poklonio, pa isprozivala Radanovića! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'