separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IZDRŽAVALA BIVŠE MOMKE: Katarina Grujić priznala da je stare ljubavi finansirala, a evo zbog čega joj se to obilo o glavu! (FOTO)


Imala surovo poruku za bivše.


Pevačica Katarina Grujić odlučila je da javno priča o svom ljubavnom životu i tom prilikom je otkrila kakav je odnos imala sa bivšim momcima, kao i šta su joj sve priređivali nakon raskida.

Autor: TvPink Printscreen

Katarina je često govorila da voli kada joj je dečko zaposlen, međutim sada je otkrila da je neke svoje bivše ljubavi čak i izdržavala jer su bili u lošoj finansijskoj situaciji. Takođe, Grujićeva je istakla i da su neki momci to i iskorišćavali.

Izdržavala sam momke, plaćala im ručkove, večere, putovanja, davala pare. Čula sam da su momci sa mnom bili iz koristi. Čak sam čula da je jedan bivši posle raskida sa mnom ulazio u klubove na moje ime i da je muvao devojke tako što je rekao da je bio sa mnom. To je tako tužno - rekla je Katarina.

Autor: RTV Pink

Grujićeva je dodala i da je neke informacije saznala od svojih prijatelja iz prestoničkij klubova, koji su je redovno obaveštavali o svemu šta rade njeni bivši momci i kako se predstavljaju drugim devojkama.

Autor: TV Pink Printscreen

Uvek umem da kažem da će svi oni samo biti bivši momci Katarine Grujić i ništa drugo - dodala je pevačica.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti