AKTUELNO

Pao je zagrljaj i poljubac između zadrugarki.

Luna Đogani je današnja rijaliti slavljenica. Naime, ona svoj 23. rođendan proslavlja u rijalitiju zajedno sa ostalim zadrugarima. U dnevnom boravku su bili izloženi svi pokloni, slatkiši i hrana, a ukućani su sa blogerkom delili svaki trenutak njene sreće.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka je istakla da želi da kraj nje danas budu i zajedno slave rođendan svi ukućani, bez obzira da li je sa njima u korektnim odnosima. Luna je dobila čokoladno jaje od svojih fanova koje je želela da da Sanji Stanković, znajući da ga ona voli, ali se razočarala kada je čula da ona neće prisustvovati njenom slavlju.

Foto: TvPink Printscreen

Slavljenica je otišla do spavaće sobe gde je bila Sanja i dala joj čokoladno jaje i tom prilikom je pozvala na proslavu, što je ona odbila, pozvavši se na njihov odnos od pre nekoliko meseci kada je bila besna na nju.

Kad sam bila napolju, bila sam besna, Promenila si se, nemam šta da ti prebacujem, što se mene tiče to je tuto finito. Uživaj, ovo je tvoj dan. Bilo bi bezveze da ja budem tamo posle svega što se desilo - saopštila je Sanja blogerki.
Sava mi je rekao da nećeš doći. Volela bih da budeš tu, ali poštujem tvoju odluku - odgovorila je Luna Sanji, zagrlila je i poljubila.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OSEĆAM DA TE SMARAM: Luna GRCALA U SUZAMA na svoj rođendan, prekorela Marka zbog ovoga, pa spomenula i Anabelu i Gagija! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'