AKTUELNO

Markovićeva uspela da je isprovocira do srži.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Zorica Marković je tokom "Igre istine" imala potrebu da razjasni sa Stanijom Dobrojević da od nje nije potekla informacija da je ova zgodna zadrugarka bila sa deda Žikom, već i da je ona sama čula te navode.

Foto: TvPink Printscreen

Ako neko poznaje Staniju, onda sam to ja. Ona je devojka lepa, unovčila je to na pravi način. Meni su njene fore i fazoni unapred poznati. Priča o deda Žiki nije potekla od mene. Deda Žika je tada bio mnogo stariji od tebe. Pričalo se po Rumi da je bio sa tobom, ali ta priča nije potekla od mene. Pusti me deda Žike - pričala je Zorica.

Zbog ovih reči Stanija je izgorela od besa, pa je na sve načine pokušala da se opravda da izvesni deda Žika ne postoji.

Ja sam pre 20 godina imala 14 godina. Ja nikada nisam imala dečka u Rumi, prvi moj dečko je bio iz Sremske Mitrovice i bila sam sa njim pet godina. Ja samo znam svog deda Ljubišku, ne poznajem nikakvog deda Žiku. Pravite mi priče sa nekim dedama. Ne postoji nikakav deda Žika - branila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Zorica nije odustajala da priča o ovoj temi, Stanija nije mogla da obuzda svoj bes, pa se popela na klupu i počela da viče na Markovićevu kako je nepravedno optužuju. Ona joj se unela u lice, a koliko joj je bilo teško zbog ovoga svedoči i činjenica da je Dobrojevićeva čak i zaplakala i tresla se.

Foto: TvPink Printscreen

J*bo te deda Žika, više. Što mene pitaš o kom čoveku se radi. Pa umro!
U sina se zaklela da sam ja naručivala pesmu za Davida, kakve dede. Ovde samo izmišlja, pa kako ne bi izmišljala i priče o dedama. Sa kavim spodobama i nakazama me povezujete. Ološi jedni, sve ću da vas otvorim. Ološu jedan! Umrećeš u svojoj zlobi! Dajte dokaz, 10 godina vas slušam kako izmišljate - vikala je Stanija iz petnih žila, a onda i zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAKO NISAM OSTALA TRUDNA? Miljana i Zola ponovo u ŽESTOKOJ SVAĐI, ona mu zamerila OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'