AKTUELNO

Reperova supruga se osvrnula i na ono što joj se desilo pre mesec dana kada joj je razbijen salon.

Zbog situacije u rijalitiju "Zadruga 2" kada je milionski auditorijum osudio Nenada Aleksića Ša zbog flerta sa Draganom Mitar, njegova supruga Ivana Aleksić je doživela pravu neprijatnost. Naime, njoj je obijen frizerski salon i svakodnevno je dobijala pretnje od onih koji nisu podržavali reperov postupak.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Ipak, Ivana ni u jednom trenutku nije posumnjala u ljubav svog supruga i redovno je branila njihov brak. Zbog glasina koje bruje da je Ivana morala da se odseli iz zajedničkog stana zbog pretnji koje je dobijala, portal Pink.rs je stupio u kontakt sa njom kako bi provorili ove informacije.

Sto se tiče toga da sam se odselila, to nije tačno. Ja sam bila na nekoliko dana kod mojih kada se sve to dešavalo, ali sam tu u našem stanu - ispričala je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Ivana se osvrnula i na situaciju kada joj je pre mesec dana obijen salon zbog reperovog ponašanja u rijalitiju, pa je za Pink.rs prokomentarisala šta misli o tom činu.

Imam samo da kažem da je to rijaliti da se oni svađaju i mire i da nema potrebe da neki ljudi to toliko burno shvataju, da u stvarnom zivotu uništavaju nečiju imovinu i ugrožavaju mir i bezbednost jednoj ženi - rekla je za Pink.rs, Ivana Aleksić.

Pročitajte još: PROŠLO JE SEDAM DANA OTKAKO NAS JE NAPUSTIO... Šabanova udovica Goca se obratila javnosti nedelju dana posle tragične nesreće, evo šta je poručila!

Da podsetimo, Ivana je posetila Ša u Rajskom vrtu, odmah nakon priče da postoje emocije između njenog supruga i bivše modelsice, kada mu je poručila da se kloni ove zadrugarke.

D. Božović

#Zadruga 2

'