AKTUELNO

Vrbaški odmah istakla da Stolić treba da kaže šta oseća prema Marijani Zonjić.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Među zadrugarima se proširila priča da između Mine Vrbaški i Marka Stolića postoje emocije koje su bile vidljive na jednoj od žurki, a Mina je to večeras demantovala. Osim toga, ona je istakla da Marko treba da prizna svoja osećanja prema Marijani Zonjić sa kojom provodi najveći deo vremena.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka Popović je upitala svoju cimerku da objasni u kakvom je odnosu sa Markom Stolićem i šta se to među njima desilo na žurki, a Vrbaški ju je svojim odgovorom razoružala.

Nije ništa bilo niti može šta da bude. Bila je žurka kada sam ga ja pitala "Šta će ti Marijana?". Ti si rekao da ćeš da igraš igru, da si se vratio ovde totalno drugačiji. Stoliću, totalno si se promenio. Ne treba ovde da igraš igru. Jedino ako želiš da budeš sa njom, treba to i da joj kažeš, nemoj da igraš igru - obratila se Mina Stoliću i demantovala priču da među njima postoje emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TOLIKO ME VOLIŠ: Luna otkrila svoj fetiš, pa prebacila Marku jer ne želi da joj uradi OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'