AKTUELNO

Mom Kipraninu sam prvo rekla da naša najveća zvezda ima tamo kuću, a on mi je rekao da je čuo za nju i da i on ima nekretninu u Aja Napi blizu njene vile - kaže rediteljka za Pink.rs.

Pobedenica sedme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Jelena Golubović uvek je rado isticala koliko poštuje lik i delo Svetlane Cece Ražnatović, a sada kada je sreću našla kraj biznismena sa Kipra ističe da joj je najveća balkanska zvezda još draža.

Foto: Informer

Obožavam Cecu i njene pesme, posebno ''Poziv''. Tu pesmu sam uvek pevala na Farmi. Rado bih popila kafu sa najvećom balkanskom zvezdom, a pošto ću sada i ja biti često na Kipru, volela bih da se baš tamo sretnemo. Mom Kipraninu sam prvo rekla da naša najveća zvezda ima tamo kuću, a on mi je rekao da je čuo za nju i da i on ima nekretninu u Aja Napi blizu njene vile - kaže Jelena i dodaje:

Foto: Printscreen Youtube

Oduševljena sam i Cecinim novim albumom ''Autogram''. Želim joj ponovo Ušće za jubilej. Ako me pozove, rado ću doći.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Golubovićeva je krajem 2016. posle 20 godina obnovila romansu sa biznismenom sa Kipra koji je i njena prva ljubav. Jelena je Novu godinu dočekala sa svojim izabranikom na Kipru, a uskoro planira da ga opet poseti.

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Jelena Golubović

#Kipar

#Svetlana Ceca Ražnatović

#dečko

#pevačica

'