AKTUELNO

Pevačica mu je neizmerno zahvalna na svemu što je učinio za nju.

Pevačica Mina Kostić u suzama je stigla na komemoraciju legendarnog pevača Šabana Šaulića koja se upravo održava u Skupštini grada Beograda.

Pevačica ne može da se pomiri sa činjenicom da je u teškoj saobraćajnoj nesreći stradao njen veliki učitelj od koga je, kaže, mnogo naučila, a ne može da zaboravi ni njihov poslednji susret zbog kojeg će mu biti zahvalna do kraja života.

Foto: TvPink Printscreen

Iako bi na današnji dan trebalo da bude najsrećnija žena s obzirom na to da njena ćerka slavi svoj rođendan, ona je napravila izuzetak i uputila se da Šabana isprati na večni počinak, poslednji put i zauvek.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo sam naučila od njega, mnogo saveta dobijala. Naučila sam trilere, divne pesme i voleo je da pevam njegove. Davao mi lepe savete, planirali smo duet. Znali smo se dugo, išla sam kod nje u Krčedin. Saneli sam pevala na svadbi. Uvek me je savetovao da budem to što jesam, on je bio čovek koji je zračio. Mnogo je bio talentovan i dobar. Poslednji put smo se videli pre dvadesetak dana na promociji moje pesme, bila sam presrećna kad sam ga videla. Otišao je na nastup i to je bilo poslednje viđanje. Hvala mu na svemu što je uradio za mene. Moje dete slavi rođendan, ja sam srećna, ali ja moram da odam počast velikom čoveku i legendi i da mu se zahvalim za sve pesme i za sve što je uradio za nas. Pod lekovima sam, sve ovo jako loše utiče na mene. Pamtiću njegovu dušu i pevanje i ovom prilikom želim da izjavim saučešće porodici Šaulić - rekla je Mina.

Pink.rs

#Mina Kostić

'