AKTUELNO

Bacila karte na sto.

Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" i članica žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", pevačica Kristina Kija Kockar, odlučila je da bez dlake na jeziku odgovori na pitanja koja je dobila, a koja se tiču njenog privatnog i emotivnog života.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je na samom početku razgovora istakla kako je pre braka sa pevačem Slobodanom Radanovićem, od kog se razvela nakon što ju je prevario pred kamerama "Zadruge" sa Lunom Đogani, varala svoje bivše momke.

Foto: E-stock

Pre Slobodana sam varala momke, jer nisam smatrala da smo u ozbiljnoj vezi. Bolelo me je uvo, ti momci mi nisu značili, ali Slobodana nisam nikada prevarila. Potpuno sam mu se predala i bila sam posvećena. Zato me je i pogodilo sve ovo što mi je uradio. Ljudi se pitaju zašto ga ne precrtam, ali to je zato što znam da sam dala celu sebe. Znam kakva sam bila sa ostalim momcima, a kakva sam bila sa njim. Zato me toliko boli - rekla je Kristina.

Foto: RTV Pink

Kockareva trenutno uživa bez novog emotivnog partnera i otkriva da bez emocija ne može da ima intimne odnose.

Ne mogu da imam s*ks bez emocija. Kada sam bila mlađa, možda sam i mogla da budem u nekoj vrsti neozbiljne veze, ali sada ne - iskrena je bila Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: UHVATILA SE ZA GLAVU, PA ZAJECALA! Zerina pitala Vladu DA LI JE ZALJUBLJEN u nju, zbog njegovog odgovora je bila na IVICI NERVNOG SLOMA! (VIDEO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'