AKTUELNO

Tijana je prezadovoljna svojim učešćem u šou programu ''Izvedi me'', a ne krije oduševljenje ni voditeljem ovog formata - Andrijom Miloševićem.

Osamnaestogodišnja Tijana Marković učesnica je jednog od najgledanijih šou programa na našim prostorima ''Izvedi me'' koji se emituje na TV Pink. Tijana se bavi modelingom, a svojim anđeoskim licem i šarmom privukla je veliku pažnju kandidata. Međutim, nju prati glas da je veoma izbirljiva kada su muškarci u pitanju.

Foto: Facebook

Jesam probirljiva, ali ne previše. Do sada su u ''Izvedi me'' uglavnom bili kandidati koji su bili malo niži od mene. Iako ne sudim o ljudima po fizičkom izgledu smeta mi da muškarac bude niži od mene za glavu. Naravno, pored toga bitno mi je da moj dečko bude viši od mene. Takođe mi smeta kada je neko dosta stariji. Ne bih mogla da budem u vezi sa nekim ko je mnogo stariji. Malo je ružno kada je devojka u vezi sa nekim ko izgleda kao da joj je otac, a ne dečko - kaže Tijana za Pink.rs.

Lepa Beograđanka ne krije da ima mnogo udvarača, a kako kaže, otkad se pojavljuje u ''Izvedi me'' njihov broj se povećava iz dana u dan.

Foto: Facebook

Imala sam mnogo udvarača i pre učešća u ''Izvedi me'', ali moram da kažem da ih je sve više otkad sam se pojavila tamo. Dosta momaka me prepoznaje na ulici. Neki ne shvataju da je to sve šou, ima ih raznih. To me nervira ponekad. Meni je najbitnije da me moja porodica apsolutno podržava u svemu i oni su prezadovoljni mojim učešćem, baš kao i ja - kaže Tijana.

Manekenka kaže da se do sada nije pokajala ni zbog jednog od kandidata, ali i da joj se fizički najviše dopao Radule - momak čije se ime nije dopalo mnogim učesnicama.

Do sada nisam zažalila zbog nekog od kandidata koji me nije izabrao. Ja imam ledeno srce i ne može neko baš toliko da mi se svidi na prvi pogled. Potrebno je tu mnogo truda, ali moram da priznam da mi se fizički dopao Radule koji je inače i napisao moje ime na papiriću, ali me na kraju nije odabrao. On je lepo građen momak i delovao mi je zanimljivo - kaže lepa manekenka i dodaje:

Foto: Printscreen

Danas su muškarci sve samo ne muškarci, a meni je bitno da moj partner bude pravo muško i da me poštuje i zavodi svakoga dana. Nije bitno ni to da li je neko milioner, plav ili crn.

Foto: Facebook

Tijana nam je otkrila i to da joj je za oko zapao jedan pevač.

Mogu da kažem da mi se po fizičkom izgledu i ponašanju dopada Ljuba Perućica. Oduševljena sam njegovim učešćem u novogodišnjoj emisiji. On je jedan baš fin momak, super je frajer. Vidi se da je lepo vaspitan dečko i da je dobra osoba i žao mi je što nisam bila u tom krugu kada je on bio u ''Izvedi me'' - otkrila je Tijana, a budući da se Perućica već zabavljao sa mladom manekenkom Milicom Simić, reklo bi se da je učesnica popularnog šou program baš njegov tip devojke.

Foto: Instagram

Markovićeva je prezadovoljna svojim učešćem u popularnom TV formatu, a ne krije oduševljenje ni voditeljem ovog šoua - Andrijom Miloševićem.

Foto: Facebook

Presrećna sam zbog toga što sam deo takvog projekta. Upoznala sam mnogo zanimljivih ljudi, a posebno sam oduševljena Andrijom. On je jedan veliki čovek i legenda. Obožavam ga - rekla je učesnica šou programa ''Izvedi me''.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. K.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Ljuba Perućica

#Tijana Marković

#pevač

'