separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NE MOŽE DA JE SMISLI ZBOG BANETA? Zerina POLUDELA NA SAMO SPOMINJANJE Stanije: Zorica OVIM isprovocirala zadrugarku, ona joj žestoko odbrusila! (VIDEO)


Ne može više da izdrži ni kad je spomenu!


Dok su takmičari komentarisali ljubavne parove, došlo je do verbalnog okršaja Zorice Marković i Zerine Hećo.

Naime, dok su na redu bili Zerina i Vladimir Todorović, popularna pevačica ustala je da iznese svoje mišljenje.

Autor: TvPink Printscreen

Što se tiče Zerine, kao retko ko ovde, mislim da sam jedna od retkih koja je imala sa njom žestoke svađe. Znam je sa ekrana, bila mi je simpatična i lepa žena. Našla sam se u situaciji, gde Bane dete koje je u prošloj sezoni bio veoma dobar prema meni i ja to poštujem, uvek je bio tu. Iako sam ga ja okarekterisala da bi on d*pe dao zarad karijere. Ušli su zajedno ovde, ja sam učestvovala u mnogim njihovim situacijama. Nekad sam bila na strani Benate, nekad na strani Zerine. Žena koja je prošla kroz pakao, ako je to istina. Mislila sam na momente da folira, ali nju je snašlo od boelsti do svega, napolju je verovatno ispala žrtva. Ja ne mogu preći preko nekih reči koje mi je ona uputila, jedna stvar koju poštujem kod nje, jeste što zna zbog čega je došla. Ne bih rekla da je to između njih ljubav, to je neka fina hemija koja je krenula obostrano, jer to ne bira ni vreme, ni mesto, ne bih rekla da ima bilo šta lažno. Bitno je da ova žena ima osmeh na licu posle svega. Ja volim kada je neko srećan, ja sam ostvarena žena i drago mi je da je to tako - izjavila je Zorica.

Potom se Zorica dotakla Stanije Dobrojević, koja nije ušla u nijednu grupu, što je Zerinu isprovociralo, pa je počela da viče na Markovićevu.

Što se tiče Stanije, nju niko nije primio ni u jedan tim, propašće nam zadatak, a ona i te kako ima šta da kaže za ljubav - dodala je Zorica.
Ona nije htela da dođe u naš tim zbog mene, ne znam zašto pominješ sada to? Svaki put kad neko krene da priča o meni, počnete da pričate o njoj! Kad završite izlaganje, pričajte o Staniji! Ja nikome ne radim ovo, što vi radite meni, nemojte da pravite neke lažne frke, jer ne želim da se nerviram - vikala je Zerina.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti