AKTUELNO

Dragojević otkrio da neće odustati od Ane i da je ona totalna suprotnost od Aleksandre.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Staniju Dobrojević je zanimalo da li će vezu Ane Korać i Davida Dragojević poljuljati ulazak njegove bivše devojke Aleksandre Subotić. On je istakao da je sada srećno zaljubljen i da njegovu vezu niko i ništa ne može ugroziti.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam. Ne bi poremetilo ništa odnos između mene i Ane. Ja sam zaljubljen u Anu, prija mi. Naš odnos ništa ne može da promeni, sve mi ovo prija. Mi se ne možemo pomiriti. Ne može na silu ništa da se radi. Za mene je to bilo mučenje. Drago mi je što sam na sve to stavio tačku. Ja nisam mogao sa njom da se zamislim u budućnosti, njena posesivnost je dovela do toga. Ana je totalna suprotnost od nje - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je suditi prema Davidovim rečima, on je čvrsto rešio da se i dalje bori za Aninu ljubav i da su se osećanja prema Aleksandri potpuno ugasila.

Pročitajte još: Zola i Miljana proveravali KOLIKO SE DOBRO POZNAJU, zadrugari ostali u šoku što Kulićeva nije znala odgovor NA OVO PITANJE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'