AKTUELNO

Izbor je pao!

Sinoć je ''Zadrugu 2'' napustila Višnja Petrović, a na iznenađenje mnogih odlučila je da za ovonedeljnog vođu izabere Branislava Radonića Brendona. Svi su bili iznenađeni njenim izborom imajući u vidu koliko se družila sa Aleksom Savić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi se postarao da Brendon izabere potrčke i omiljenu osobu.

Juče sam razmišljao kako ću to uraditi. Izborom potrčaka mogu da poremetim par klanova koji su formirani ovde u kući. Sad vidim da kao lešinari skupljaju svoja krila jer plena nema, ovde je Brendon, purpurno, egzotično biće. Napravio sam logistiku koja će poremetiti međučoporske odnose. Izabrao sam ženu i muškarca za potrčke. Prvi potrčko će biti Ša - rekao je Brendon.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nenad Aleksić Ša istakao je da nije iznenađen ovim izborom novog vođe, a onda je Radonić izabrao i drugog potrčka koji će reperu praviti društvo u izolaciji.

Ljubinka, ovog puta ćeš izvisiti, nećeš biti potrčko. Ni potrčko nećeš biti ove nedelje, ja sam šef. Ona bi to volela, da se još više zbliže i da ojačaju svoja prijateljstvo. Potrčko broj dva je osoba koja je išla u vojsku, koja je jako disciplinovana, koja ovde peče, prži. Drugi potrčko će biti Dragana zbog njihovih nerazjašnjenih odnosa. Ša se uplašio, zaljubio se u Draganu, dopisivao se, i na kraju ništa - naveo je Brendon.

Foto: Rijaliti Zadruga

Pretpostavila sam čim su digli Nenada. Nije ništa strašno. Mislili smo da ćemo prošle nedelje biti potrčci, ali dobro, to je to - navela je Dragana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Brendon je zatim izabrao i omiljenog zadrugara, a ovoga puta to je Stanija Dobrojević . Oni će deliti hotelsku sobu u nedelji koja je ispred nas.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

'