AKTUELNO

Glavna nagrada će nekome izmaći iz ruku.

Subotom je ''Zadruga 2'' rezervisana za ''Nominacije'' i ''Pitanja novinara'', međutim i pored ovog haosa, zadrugare i gledaoce večeras očekuje veliko iznenađenje. Voditelj Ognjen Amidžić je ušao na imanje kako bi održao nominacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica Marković je kao vođa izabrala Zlatu Đurković i Snežanu Ilić za portčke pa su njihovi cimeri počeli da biraju koga će poslati u zatvor između njih dve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U početku su glasovi bili izjednačeni ali je sudija Snežana Ilić polako krenula u vođstvo. Od strane ukućana ona je nominovana za izbacivanje, pa je Ognjen počeo da proziva zadrugare među kojima je jedan sa najmanjom podrškom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je očekivano, ja sam se unapred spakovala. Drago mi je da sam čula obrazloženja za nominaciju. Ja sam se već izjasnila da me ovde većina njih ne voli, ali mi je drago da sam videla i manjinu koja nije bila za to da idem u zatvor - izjavila je Snežana.

Drugog nominovanog je izabrala publika. Voditelj je prozvao Maju Marinković, Baneta Čolaka, Višnju Petrović i Marka Markovića. Odlukom publike drugi nominovani je Višnja Petrović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zadruga - Nominacije

'