AKTUELNO

Strasti u "Magazinu In" se nisu smirivale.

U ovonedeljnom izdanju jedne od najgledanijih emisija "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gosti su bili zadrugari Dragana Mitar, Luna Đogani, Marko Miljković, Suzana Perović i Miki Đuričić. Već na samom početku stvari su počele da se zahuktavaju kada je Miljković svojoj cimerki, Dragani uputio nekoliko komplimenata.

Ona je najveća zavodnica u kući, mogla bi svakog muškarca da zavede tamo, ja garantujem - rekao je Marko.

Foto: Rijaliti Zadruga

I sve bi bilo u redu, da pored Marka nije sedela njegova sadašnja devojka Luna, kojoj sve ovo nimalo nije prijalo. Ona je u tom trenutku prevrnula očima i progutala knedlu, a kako se oseća, predvidela je i sama voditeljka koja je Marka upitala da li uopšte sluti kako je Luni sada, na šta je Đoganijeva odmah dala komentar.

Deli komplimente ženi za koju je do juče pričao da je lepa, da bi bio sa njom da nije udata i tako dalje. I onda dođe kod mene i pita me "Što si se naljutila, ti nisi normalna". Ja to nikada ne bih rekla, to je razlika između mene i njega, da dovedeš tri frajera ovde, ja bih ćutala i gledala u njega - bila je jasna Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM U MAGAZINU IN! Gutala knedle, htela da PROPADNE U ZEMLJU zbog onog što je Marko u njenom prisustvu ispričao o Dragani Mitar! (VIDEO)

Strasti između ovog para se nisu smirivale ni nakon završetka emisije, pa su svoju raspravu nastavili i po odlasku u Belu kuću, što je i ispratio široki auditorijum.

Foto: Rijaliti Zadruga

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Magazin In

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'