AKTUELNO

Početkom godine pevačica je donirala 50.000 dolara detetu obolelom od leukemije.

Na godišnjoj listi "Celebs Gone Good", koja pred kraj svake godine objavi imena poznatih ličnosti koja su činila najviše dobrih dela, na prvom mestu našla se Tejlor Svift, i to već četvrtu godinu zaredom.

Poznata po svojim humanim gestovima, ranije ove godine pevačica je donirala 50.000 dolara dtetetu koje pati od leukemije i koje je moralo da propusti njenu turneju da bi išlo na terapij

sim brojnih filantropskih dela koja joj se pripisuju, američki mediji naveli su da je Sviftova platila lečenje nećaku od svog plesača, donirala je 50.000 dolara simfonijskom orkestru u Vašingtonu i poklonila 25.000 knjiga njujorškim školama.

Na drugom mestu na listi našla se Majli Sajrus koja se ove godine najviše koncentrisala na pomoć mladim beskućnicima. Prema Ju-Es magazinu (UsMagazine), Bijonse, Anđelina Džoli i Džon Cena nalaze se iza Tejlor i Majli i čine prvih pet mesta na ovoj listi.

Džon Ledžend, Demi Lovato, Džastin Biber, Ejmi Šumer i Kejtlin Džener takođe su bili jedni od najhumanijih poznatih ličnosti u 2015. godini.u.

'