separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TOM HARDI POSTAO OTAC PO DRUGI PUT: Evo kog pola je beba i koje neobično ime nosi! (FOTO)


Glumačkom paru ovo je drugo zajedničko dete.


Tom Hardi i Šarlot Rajli, postali su po drugi put roditelji, a tu informaciju dugo su krili od očiju javnosti i medija. Oni su roditelji postali još krajem 2018. godine, a za ovu prinovu znali su samo porodica i prijatelji glumačkog para.

Autor: Tanjug AP

Izvor blizak Hardiju i Rajlijevoj otkrio je da je u pitanju dečak i da su mu roditelji dali ime Forest i to sa razlogom. 

Oboje su presretni prinovom, a dete već sad jako liči na Toma. Nazvali su ga Forest, po filmu "Forrest Gump" i velikoj ulozi Toma Henksa. Tom obožava taj film, i smatra Toma Henksa velikom inspiracijom. Zbog toga je odlučio da sina nazove po njegovom filmskom liku  - otkrio je izvor blizak paru!

Autor: Beta

Glumački par se upoznao pre 10 godina na setu serije 'Orkanski visovi'. Venčali su se 2014. godine i već imaju trogodišnju ćerku. Tom od ranije ima 10-godišnjeg sina Luisa, sa Rejčel Spid, koju je takođe upoznao na setu. Ovaj par svoju privatnost strogo čuva od očiju javnosti, pa i nije iznenađujuće to što se za ove informacije nije saznalo do sada.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti