AKTUELNO

Di-džejeva porodica podržava njegovu vezu sa Miljanom.

Nakon novogodišnje video-čestitke koja je stigla za Miljanu Kulić prilikom koje njena majka Marija nije pozdravila Lazara Čolića Zolu, usledila je i poruka od njegove porodice koja je Kulićevoj vratila osmeh na lice.

Mama te prati redovno, nisi napravio nijednu grešku. Želim da pozdravim Miljanu i njenog sina Željka. Veoma lepo izgledaš kada si zaljubljen - poručila je Zolina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Moralni si pobednik, otišao si u rijaliti po devojku u koju si zaljubljen. Želeo bih da nazdravim za vezu Miljane i Lazara i ako Bog da da narednu godinu dočekamo zajedno - poručili su Zolini zadrugari.

Zola je bio oduševljen novogodišnjom čestitkom svoje porodice, a povodom ovoga je želela i Miljana da se oglasi i uputi pozdrave porodici svog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Ovako se čestita Nova godina. Veliki pozdrav za Zoline prijatelje i mamu Bosu. Ovako sam i ja želela da se i meni čestita. Volela bih da upoznam Lazarovu porodicu. Iako nije za našu vezu, trebala je da ga pozdravi - istakla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POCRVENELA I PLAKALA KAO MALO DETE: Matora ugledala Sanju sa svojim roditeljima, pa priznala: MENI JE OVO VEOMA EMOTIVNO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'