AKTUELNO

Miljković smatra da je njen odogovor sasvim logičan.

Tokom emisije "Pitanja novinara" predstavnici sedme sile svojim pitanjima raskrinkavaju zadrugare i njihove tajne. Kako danima unazad Luna Đogani i Marko Miljković tokom svojih razgovora flertuju, neizbežno je bilo pitanje koliko blogerka veruje u Miljkovićevu ironičnost da gaji simpatije prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da si ti iznela da imaš simpatije prema Marku, sa druge strane imamo njegovu ironiju da li se ti njemu dopadaš. Šta misliš koliko je iskren.
Rekla sam da je privlačan i simpatičan, ali nisam rekla da imam simpatije prema njemu. Što se tiče njegove ironije, on je uvek takav. Nikad nije ozbiljan, ne shvata me očigledno za ozbiljno. Ja sam srećna sama i zadovoljna sam. Sebi u Novoj godini želim puno zdravlja i sreće, a ljubavi će biti - istakla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Luna tokom jedne žurke igrala sa Momčilom Milojevićem, usledilo je i pitanje sa kim bi od njih dvojice pre bila u vezi.

Marka, 100%. Momčilo ni po čemu nije moj tip, ni fizički, psihički, rekla sam da je on veliki folirant. Marko ima veće kriterijume da bude moj muškarac - otkrila je Đoganijeva.
Pa logično. Momčilo stvarno nije loš dečko, ali ne znam što je izabrala mene. Verovatno zato što provodi više vremena sa mnom - objasnio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UČESNICI 'ZADRUGE 2' PONUDILI 50.000 EVRA DA SNIMI EKSPLICITNE SCENE, a evo da li je prihvatila! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'