AKTUELNO

Nemaju baš čime da se diče!

Veliki broj poznatih ličnosti na ovim prostorima ne može da se pohvali time da su završili osnovnu školu, a kamoli fakultete. Iako su velike zvezde, ovaj podatak pokušavaju da sakriju od očiju javnosti.

Jedna od najvećih zvezda Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa kursa daktilografije.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je priznala da će diplomirati, samo ne zna tačno kada.

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole, jer se ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože.

Osnovnu školu imaju i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović i Severina Kojić.

Foto: Youtube

Najviše pevača završilo je srednju školu, pa je tako Ceca Ražnatović poljoprivredni tehničar, Buba Miranović babica, Indira Radić medicinska sestra, Džej Ramadanovski autolakirer, a Halid Muslimović je metalo - strugar. Vera Matović je završila učiteljsku, Jelena Karleuša srednju trgovački, kao i Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić po zanimanju frizerka. Nada Topčagić je završila srednju kožarsku a Jelena Rozga srednju baletsku i gimnaziju u Zagrebu.

Foto: E-stock

Srećom, ima i onih koji su pravi primer za omladinu i završili su fakultete - Neda Ukraden ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Zdravko Čolić je diplomirani ekonomista, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE ČEKALA 15 GODINA: Dok njene kolege nastupaju, evo kako će Milica Todorović DOČEKATI NOVU GODINU! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Andrija Era Ojdanić

#Severina Kojić

'