AKTUELNO

Meni je pala vilica - rekla je Zorica oduševljeno.

Na spektakularnoj sceni "Zadrugovizije", prve po redu u ovoj sezoni, imala je priliku da se predstavi i Luna Đogani. Ona je puno pažnje posvetila pripremama za svoj nastup, s obzirom na to da je nedavno izjavila da nakon "Zadruge 2" želi da se oproba u pevačkoj karijeri. Kao svoju plesnu podršku izabrala je Adama Đoganija, Lazara Jeremića i novog zadrugara Momčila Milojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Oni se predstavljaju sa pesmom "I da mogu" Emine Jahović, a Luna ima priliku da pokaže sve svoje vokalne sposobnosti izvodeđi ovu numeru. Njima je očigledno bilo lako da sarađaju jer su svo troje u veoma dobrim odnosima, a i Momčila su fino prihvatili.

Nakon nastupa usledili su i komentari stručnog i novinarskog žirija.

Meni je pala vilica, za razliku od prošle godine. Tad kao da si htela da nestaneš. Ti si sada drska pozitivno, sigurna u ono što hoćeš i neko potpuno drugi u odnosu na ono što sam ja gledala prošle godine. Najveće iznenađenje si meni ti večeras. Ozbiljno razmisli da se baviš pevanjem, izgledaš kao Bog - rekla je Zorica vidno oduševljena.

Foto: TvPink Printscreen

Za razliku od prošle godine, nebo i zemlja. Dominirala si scenom, nisam znala da imaš sluha. Nastavi da se trudiš i radiš na tome, biće neka pesma - rekla je Katarina.

Foto: TvPink Printscreen

Od mene se očekuje da kažem ne znam šta. Realno je da si se potrudila i da si bolje otpevala od nekog ko se predstavlja kao pevač - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Ove momke sam već pikirala za neki naredni spot, Luna, dominirala si - rekla je Milica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

'