AKTUELNO

I dalje je u šoku zbog njegovog prisustva.

Ulazak Pavla Jovanovića u najgledaniji rijaliti izazvao je burne reakcije njegove bivše devojke Dragane Mitar, a javnosti je poznato da su njih dvoje imali ljubavnu romansu dok je ona bila u braku sa suprugom sa kojim ima i dete.

Novinari su bili inspirisani da svoju pažnju skrenu na njih, a Darko Tanasijević upitao je Pavla kakvo je njegovo mišljenje o Dragani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve ovo što je rekla je okej, ali trajalo je više od tri meseca, tačnije malo više od pola godine. Ta druga devojka je bila isključena iz mog života, ali se vratila kada sam imao ovo sa Draganom. Prema Dragani imam pozitivne emocije. Ona je jako dobar čovek, elokventna je, pametna...mislim da sam sve rekao, ona je najsravršenija devojka sa kojom sam bio - rekao je Pavle.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, bilo je evidentno da je Dragana i dalje pod velikim uticajem zbog njegovog ulaska, ali i svega što je rekao o njoj, a novinar ju je zamolio da to i prokomentariše.

Ja njega ne mrzim, pozdravili smo se, kao da sam se sa drugom pozdravila. Drag mi je, ali ne mogu da kažem da je on ljubav mog života. Ja sam u šoku što je on ušao, očigledno ga nisam dobro poznavala čim ga sada vidim ovde - rekla je Dragana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'