separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEKI DANI SU ODLIČNI I LEPI... Glumica nikad emotivnija, FANOVI SE UPLAŠILI KADA SU JE VIDELI OVAKVU! (FOTO)


Svi su se sažalili na nju!


Glumica Dru Barimor bila je iskrena objavom na Instagramu gde se jasno vidi kako je ona očajna i plače i tako svima pokazala kako se oseća u "onim danima". Prethodna fotografija koju je objavila je sušta suprotnost ovoj jer je glumica na njoj sređena i smeje se ali očigledno da je fanovima i javnosti htela da pokaže i kako izgleda njena druga strana te se nije libila sada, kao i ranije, da pokaže kako izgleda bez trunke šminke sa neurednom frizurom u kućnom izdanju.

Autor: Printscreen Instagram

Neki dani su odlični i lepi... Naravno, mogu biti ovakva nakon dva sata sređivanja frizure i šminkanja, i zahvaljujući odličnoj fotki i svetlu. Takođe se osećam odlično i kad se dobro oznojim na treningu... Ali sve to zahteva trud i rad! Što je dobro, jer nam nije nedostižno - iskrena je bila glumica, ali ovo nije sve što je napisala.
Ono što ne mogu sakriti jeste da su neki dani teški i nisu tako lepi... I shvatam da sam srećna što su moji životni problemi rešivi i na tome sam do neba zahvalna. Ali nekada život može samo da vas udari i obori na zemlju! Ali mi plačemo i onda se podignemo, stavimo jednu nogu ispred druge i koračamo - završila je glumica.

Autor: M.V.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti