AKTUELNO

Do sada su njih sedam imale priliku da se upoznaju i vode razgovor sa Borom, a danas je jedna od njih izazvala ogromnu pažnju.

Na konkurs za potencijalnu ženu Bore Santane prijavio se veliki broj pripadnica lepše polovine, a kandidatkinje su juče počele da pristižu u ''Zadrugu'' na upoznavanje sa pevačem. Do sada su njih sedam imale priliku da se upoznaju i vode razgovor sa Borom, a danas je jedna od njih izazvala ogromnu pažnju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U pitanju je Tanja iz Vranja koja je inače magistar bioloških nauka i specijalista humane genetike. Pored toga, Tanja je pokazala da je talentovana i za pevanje, pa je Bori otpevala i pesmu ''Đelem, đelem''.

PROČITAJTE JOŠ: ŠARMIRALA GA REČIMA, HEMIJA SE OSETILA I PREKO MALIH EKRANA! Bora sa Tanjom pričao kao da se već dugo poznaju!

Foto: TvPink Printscreen

Tanja je Borinu pažnju, ali i pažnju gledalaca privukla svojom komunikativnošću, svestranošću i obrazovanošću, a gledaoci su o njoj stekli veoma pozitivan utisak, što se može videti po komentarima koje ostavljaju na zvaničnoj fejsbuk stranici RTV Pink. Da li će baš Tanja uspeti da osvoji srce Bore Santane ostaje da vidimo!

Podsetimo se kako je izgledao Tanjin i više nego zanimljiv razgovor sa Borom:

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'