separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE: Poznata glumica pozirala prekrivena dijamantima, a zbog onoga što je stavila na svoje grudi GORE DRUŠTVENE MREŽE!


Poslala je snažnu poruku.


Glumica Rejčel MekAdams u aprilu je dobila sina koga je odlučila da doji, što znači da svoja snimanja filmova i foto-editorijala mora često da prekida da bi obezbedila hranu svom detetu. Tu stranu poznatih ličnosti, javnost nema priliku da vidi često, a sada je Rejčel uradila nešto zbog čega danima bruje društvene mreže. 

Prilikom najnovijeg fotografisanja za naslovnu stranu jednog časopisa, fotograf Kler Rotstejn, koja je i sama majka, odlučila je da slika Rejčel tokom ispumpavanja mleka. Glumica je pozirala obučena u Versaće i prekrivena dijamantima, a na njenim grudima su bile dopola napunjene pumpe za mleko. 

Kler je ovu fotografiju objavila na svom Instagramu, a ispod nje je napisala dugačko objašnjenje za svoju odluku. Ona je tom prilikom nazvala dojenje najnormalnijom i najprirodnijom stvari na svetu, koja ne zahteva dodatna obrazloženja.

Autor: Wikipedia

Rejčel i njen dečko Džejmi Linden su svog sina dobili pre osam meseci. Glumica je svoju trudnoću skrivala od očiju javnosti, a ime svog deteta još nije objavila.

J. R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti