AKTUELNO

Pantovićeva priznala da li je David jedina kočnica u putu do pomirenja sa ćerkom.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Zbog veoma zamršenog odnosa između Aleksandre Subotić i njene majke Ljube Pantović, Miki Đuričić je upitao Pantovićevu da li postoji mogućnost da se njih dve pomire i da li je jedini razlog njihovih nesuglasica, Aleksandrin dečko David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je jedini razlog što se ti i Aleksandra ne pomirite David. Da li do kraja rijalitija možeš da prihvatiš Davida kao Aleksandrin izbor i da tu dođe do normalne komunikacije majka-ćerka, majka-zet. Da li je moguće da dođe do pomirenja - upitao je Miki Ljubu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima da li će njih dvoje biti zajedno. Ako će neko da razbiija glavu, to će biti ona. Ta autodestruktivnost će biti pogubna jedino po nju. Ona će razbiti glavu. Ja kao majka i te kako držim kočnicu. Moram da kažem da meni imponuje da se moja ćerka i moj neprijatelj kunu u moj obraz. Ja sam nju rodila, to što ona druge naziva mama, to je njena stvar. Evo sada je prokomentarisala da se ja prose*avam - pričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Ljuba otkrila da li je moguće pomirenje između nje i Aleksandre, ali i kako će se ophoditi prema Davidu.

Onog momenta kada se moji roditelji nisu slagali da odem sa onim ko ne može ni cipele da mi obriše. Ja sam tu napravila grešku što sam otišla od kuće. To što ona meni radi je kazna za to. Ja sa njom mogu da se pomirim, ali tu postoje nepremostive stvari. Ona ima potrebu da mene ponizi da bi se dodvorila Davidu. Što se tiče Davida, on mene ne zanima u životu, ja ću uvek oboriti sve njegove laži. Ja nikada njoj u potpunosti neću moći da verujem - objasnila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sve vreme dok je ovo Ljuba pričala o Aleksandri i Davidu, njih dvoje nisu želeli da se upliću u diskusiju, već su zajedno pisali nešto na papiru, o čemu svedoči naredna fotografija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRVA RUNDA JE GOTOVA: Zadrugari se ludo zabavili uz karaoke, a sutra ih očekuju novi izazovi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'