AKTUELNO

Odmalena sam tog dana bila sa porodicom, a poslednjih godina mi je teško jer nisu pored mene, rekla je pevačica.

Mlada pevačica Aleksandra Prijović već nekoliko godina živi i radi u Beogradu i zbog toga je za Božić i ostale praznike bila odvojena od porodice. Ove godine je nešto drugačija situacija jer je Aleksandra rešila da da ovog Božića ne radi već da najradosniji hrišćanski praznik provede sa svojim najbližima.

Radujem se Božiću. Odmalena sam tog dana bila sa porodicom, a poslednjih godina mi je teško jer nisu pored mene. Ove godine je druga priča. Moja porodica je došla u Beograd i zajedno ću ga proslaviti s njima, Filipom i njegovom porodicom. Nisam zakazala svirku da bih bila s njima - rekla je pevačica.

Foto: Instagram

Prijovićeva se prisetila i kako su božićni praznici izgledali kada je bila dete.

Uvek sam grabila i tražila novčić u česnici. Očekivala sam da ću ga pronaći, ali mi to nikada nije pošlo za rukom. Plakala sam što nisam bila ta koja se oparila. Za Badnji dan deda je unosio badnjak u kuću, a baka je spremala ručak i uvek brinula da nam trpeza bude puna mesa, pitica, salata, kolača. Deda me je zvao pre nekoliko dana i rekao mi da bi voleo da budemo zajedno za praznike. Jedva sam dočekala da dođe - istakla je Aleksandra.

Osim što praznike provodi u krugu porodice, Aleksandra je srećna što će tu biti i Filip jer, kako je sama rekla, to znači da će ostati u vezi.

Autor: J. V.

#Aleksandra Prijović

#Božić

#pevačica

'