separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEVIĐENI HAOS UŽIVO NA PINKU: Zerina prekinula emitovanje emisije! Upala u studio i suočila se sa Čolakom i Marijanom, obezbeđenje uletelo istog trenutka! (VIDEO)


Niko nije očekivao da će Zerina ovako postupiti.


Bane Čolak i Bora Santana svake srede oduševljavaju širi auditorijumom svojom emisijom ,,Amnezija", a Veliki šef ih uvek nagradi, kako i dolikuje.

S obzirom na to da je priča oko Marijane Zonjić, Baneta Čolaka i Zerine Hećo izazvala lavinu komentara kako na društvenim mrežama, tako i u Beloj kući, voditelji radija odlučili su da ugoste Zonjićevu kako bi prokomentarisala sva dešavanja koja su obeležile prethodnu nedelju.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Zerina je zbog njenog izlaganja dobila nervni slom, pa je sva uzrujana otišla u studio kako bi prekinula emitovanje. Ona je žestoko napala svog bivšeg dečka Baneta, a ono što mu je rekla ostavilo je sve bez teksta.

Šta radiš to, debilu jedan?! Je l' te sramota? Dovodiš nju da me pljuje ovde?! Šta je ovo, osnovna škola, cirkus? Gde ti je objektivnost kad radiš? Jesi li opet napisao šta će ko da govori? Bolesniku, ti si bolestan! Kretenčino jedna! Ovo ti je samo da me isprovociraš da bih pričala sa tobom?! - rekla je Zerina.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ona je besna urlala na zadrugara, a onda se obratila Marijani koja je čekala nastavak emisije. Zbog toga što su se jedna drugoj unele u facu, obezbeđenje je odmah odreagovalo i na sve načine sprečavalo da zadrugarke nasrnu i rizikuju da prekrše pravila.

Tebi ću se, mala, krvi napiti! Ti ovde pišeš pismeni, je l' da?! - vikala je Zerina.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti