separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZA KUMOVE ODABRALI POZNATI HOLIVUDSKI PAR! Ovi glumci će krstiti dete Megan Markl i princa Harija! (FOTO)


Veoma su bliski!


Iako kraljevska beba stiže na proleće sledeće godine, njeni kumovi su unapred poznati. Kako se u kraljevskoj porodici sve bebe krste 40 dana od rođenja, kumovi Meganinog i Harijevog deteta su već izabrani.

Autor: Tanjug

Naime, slavni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal biće kršteni kumovi Harijevog prvog deteta. Ovo je jednom britanskom magazinu otkrio Klunijev rođak Ben Breslin, ali ni glumac ni Kensingtonska palata nisu zvanično to potvrdili.

No, ova informacija i nije veliko iznenađenje, s obzirom na to da su Džordž Kluni i princ Hari veoma bliski poslednjih meseci.

- Amal i Megan se poznaju godinama i dobre su prijateljice. Zbog njih dve su se Hari i Džordž zbližili i postali prijatelji. Bliskiji su mnogo više nego što je predstavljeno u medijima - otkrio je insajder.

Autor: Tanjug

Podsetimo, posle kraljevskog venčanja u maju ove godine, Megan i Hari su proveli nekoliko dana sa Klunijevima na italijanskom jezeru Komo. Sa njima su bili i Klunijevi blizanci Ela i Aleksander.

Sam Džordž navodno je svojoj porodici rekao da ima osećaj da će ga Hari i Megan pitati za kumstvo, a članovi njegove porodice ističu da bi glumac bio savršen izbor za kuma jer je divan čovek i mnogo voli kraljevsku porodicu.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti