AKTUELNO

Veče za pamćenje!

Opština Ruma danas je obeležila Dan opštine, gradsku slavu Svetog Stefana Dečanskog i veliki jubilej stogodišnjicu od Velikog narodnog zbora u Rumi i prisajedinjenja Srema Kraljevini Srbiji.

Foto: Pink.rs

Tim povodom organizovan je veliki broj kulturnih dešavanja. Jedna od svečanosti je i večerašnji besplatni koncert najpopularnije pevačice sa našim prostora Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: Pink.rs

Na Gradskom trgu u Rumu okupio se veliki broj ljubitelja Cecinih hitova u kojima uživamo duži niz godina, a zbog ovog koncerta nastala je velika gužva s obzirom na to da su svi želeli da uživaju u ovom spektaklu.

Foto: Pink.rs

Najveća zvezda na Balkanu Svetlana Ceca Ražnatović je, kao i uvek, napravila neverovatnu atmosferu, a publika će dugo pamtiti ovaj koncert koji je bio glavna tema u Rumu proteklih dana. Cecina odevna kombinacija oduševila je njene fanove, a na sebi je imala bele pantalone, pončo i kapu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: ON JE ZENICA NJENOG OKA: Malo ljudi zna da Goca Tržan ima rođenog brata, a poruka koju mu je uputila ĆE VAS RAZNEŽITI! (FOTO)

Autori: S. K. / N. V.

#Svetlana Ceca Ražnatović

'