AKTUELNO

Danas svi o njemu pričaju!

Pinkova zvezda Sloba Radanović sinoć je bio u ''Zadruzi'', ali ovog puta kao gost. Naime, on je zabavljao zadrugare na žurki koja se tradicionalno organizuje utorkom, a sve oči bile su uprte u Lunu Đogani, njegovu bivšu devojku, te se čekalo kakva će biti njena reakcija.

Foto: Pink.rs

Iako je delovalo da će sve proći mirno, Luna je ubrzo briznula u plač i bilo joj je veoma teško što je Sloba tu, ispred nje, a pevač se, nakon što je napustio ''Zadrugu'', oglasio za Pink.rs.

To je gotovo. Ja sam normalno pevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i poneo. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cenu - rekao je on.

Foto: RTV Pink

Kako su danas u javnosti Sloba i Luna glavna tema, pevač je očigledno svašta čuo o sebi, te se jednom porukom oglasio na Instagramu:

Moja filozofija je: Ne zanima me šta ljudi pričaju i misle o meni. Ja sam ono što jesam i radim ono što radim. Ne očekujem ništa i prihvatam sve - poručio je Sloba.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: AKO NEŠTO NE IDE, ONDA NE IDE! NE MORA PO SVAKU CENU: Sloba se nakon žurke oglasio za Pink.rs i otkrio kako gleda na LUNINE SUZE! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Instagram

#Poruka

#Sloba Radanović

'