AKTUELNO

Želeo je da sve bude onako kako nalažu tradicionalni srpski običaji.

Profesionalni bokser Veljko Ražnatović ponovo se vratio s profesionalnog meča održanog u Novom Sadu kao pobednik, na čemu mu je čestitala i ekipa emisije "Ekskluzivno", kojoj je odmah priznao da ga mama Ceca ne bodri sa tribina, budući da joj teško padaju sinovljevi bokserski mečevi, ali da ga u stopu prati verenica Bogdana Rodić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je tu, ona gleda svaki meč - pohvalio se Veljko, koji svakog svog protivnika tretira na isti način.

- Ja ću se uvek truditi da od toga napravim odnos pun poštovanja i ozbiljan, jer to je borba, ali zašto se poneti nedžentlmenski ili seljački - objasnio je Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

U regionalnim medijima odjeknula je vest da je verio emotivnu partnerku Bogdanu, sa kojom je već duže vreme u stabilnoj vezi, a pred kamerama emisije "Ekskluzivno" otkrio je zbog čega je doneo odluku da to uradi pred roditeljima svoje buduće supruge.

Foto: Instagram

Ja prvo to nisam odradio po običajima, što se kaže, pa smo odlučili da treba da se ide tamo, kao što je srpski običaj, da se uzima mlada i traži ruka zvanično - objasnio je Veljko i za kraj otkrio da će uskoro uslediti i svadba.

Foto: TvPink Printscreen

- Sledeće leto... Biće tokom leta, ali vidite kakva je zima, tek sad udarila, ko zna do kad će da traje i kad će leto - našalio se sportista.

Pink.rs

#Bogdana Rodić

#EKSKLUZIVno

#Veljko Ražnatović

#Veridba

'