AKTUELNO

Bez dlake na jeziku je odgovarala na pitanja koja mnogi zaobilaze.

Pevačica Nikolija Jovanović ostvarena je na svim poljima. Osim što joj karijera ide samo ka vrhu, ona se ostvarila i u ulozi majke. Sada je otvoreno pričala o pitanjima na teme o kojima javne ličnosti retko pričaju.

Ona se nije udala za svog partnera Relju Popovića, s kojim ima ćerku Reu, ali ima svoj stav o razvodu.

- Nemam ništa protiv razvoda. Veća je sramota biti u lošem braku i brinuti o tome šta će komšija da kaže - izjavila je Nikolija.

Osim toga, ona nije ni protiv gej brakova, kao ni protiv njihovog usvajanja dece.

Foto: TvPink Printscreen

- Zašto da ne? Nemam negativan stav o tome uopšte. Ako se ispostavi da su kompetentni da usvajaju decu, zašto da ne? Sigurna sam da bi neki među njima bili bolji roditelji nego mnogi strejt parovi - objašnjava pevačica.

Kada je trebalo da prokomentariše konzumiranje lakih droga, Jovanovićeva je priznala da puši marihuanu.

- Da, ali ne zato što konzumiram marihuanu, već zbog toga što bismo imali bolji uvid u to ko puši, koliko puši... Mislim da bi bilo bolje, jer ovako je svi puše, a niko nema uvid u to - rekla je ona.

Što se tiče abortusa, ona smatra da to treba da bude stvar izbora.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje... Jesam vernik, ali živimo u modernom društvu. Sigurno da jeste greh, ali greh je i slagati, greh je i slavoljublje... Nekad je možda veći greh odgajati dete kad nisi spreman - iskrena je Nikolija, dok za samoubistvo ima čvrst stav:

- Ne mogu da se igram boga, ali mislim da je samoubistvo najveći greh.

PROČITAJTE JOŠ: SVI KOMENTARIŠU ONO ŠTO SU VIDELI NA NJENIM GRUDIMA: Naša poznata lepotica obukla kupaći posle ugradnje silikona, a JEZIVE DETALJE nije uspela da sakrije

Pink.rs

#Nikolija Jovanović

'