AKTUELNO

Vest o trudnoći popularne pevačice uzdrmala je domaću javnost, a Anine kolege i prijatelji sa estrade veoma su srećni zbog radosnih vesti.

Popularni bračni par, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ove godine će se, kako je portal Pink.rs prvi pisao, ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi - roditeljskoj. Ana i Rasta su presrećni zbog radosnih vesti, a njihovu sreću dele i njihove kolege i prijatelji sa estrade.

Foto: Instagram

Želim joj mnogo sreće i čestitam im od srca. Anu bih kao majka posavetovala da se opusti i da uživa u trudnoći, nejlepši period će tek doći - rekla je Goca Tržan za Pink.rs.

Foto: YouTube screenshot

Ja sam Anu pre neki dan videla kako jede keks i pitala sam je: ''Da nisi ti u drugom stanju?'' Ona mi tada ništa nije rekla, ali imala sam takav utisak. Intuicija me nije prevarila ni ovog puta. Veoma sam srećna zbog Ane i Raste i želim im sve najlepše. To je zaista veoma radosna vest - kaže Danica Maksimović za naš portal.

Foto: Printscreen

Inače, ne volim da govorim o trudnoći dok je još sve na početku, ali želim im mnogo sreće i sve najbolje - rekao je Ognjen Amidžić.

Foto: Andrej Nihil

To je stvarno prelepa vest. Sve čestitke budućim roditeljima - poručila je Aleksandra Prijović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Ani želim da uživa u najlepšem odmoru koji joj predstoji, a nakon devet meseci i u najlepšoj životnoj ulozi - rekla je Ivana Pavković koja se i sama pre dva meseca ostvarila u ulozi majke.

Foto: Instagram

To je divna vest. Najveća privilegija na svetu je postati roditelj, sve ostalo je prolazno. Sve čestitke od Saše i mene - rekla je Nikolina Kovač Kapor.

Foto: Andrej Nihil

Autor: M. K. / J.V.

#Aleksandra Prijović

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Goca Tržan

#Ognjen Amidžić

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#Trudnoća

#pevačica

'