AKTUELNO

Turista iz Poljske uhvaćen je nakon što je u uvali Žanjice buknuo požar. Požar je ubrzo lokalizovan. Više požara je aktivno na području Crne Gore ali su oni pod kontrolom.

Na plaži Žanjice koja se nalazi na poluostrvu Luštica danas je buknuo požar na svega 20 metara od plaže, a turisti su prijavili mladića koji istrčava iz zapaljene šume.

Kako se navodi, turisti su odmah obavestili policiju koja je ubrzo uhapsila jednog turistu iz Poljske kojeg sumnjiči da je glavni krivac za požar, prenosi crnogorski portal CdM.

Taj požar je ubrzo lokalizovan uz pomoć avio-helikopterske jedinice MUP-a.

Inače u Crnoj Gori aktivno je više požara - u opštinama Danilovgrad, Tivat, Herceg Novi, Bar i Cetinje, ali su oni pod kontrolom i ne ugrožavaju stanovništvo i objekte, javlja RTCG.

POŽAR NA POPULARNOJ CRNOGORSKOJ PLAŽI! Kupači se panično razbežali!

Iz Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore saopšteno je da je Služba zaštite u Podgorici imala nekoliko intervencija koje su sve uspešno završene na području Lješanske u Goljemadima i Orasima.

Kako se navodi u saopštenju, trenutno nema aktivnih požara na području opštine Podgorica.

Navodi se da je u opštini Danilovgrad požar u Zagaraču još aktivan, ali da je pod kontrolom. Na Cetinju su aktivni požari u u Lastvi Čevskoj, na Donjoj Markovini i u Cucama.

Požara nema u Nikšiću, Ulcinju, Budvi i Kotoru, a u Baru je aktivan požar u mestu Murići. U opštini Herceg Novi aktivni požari su u mestima Tići, Zabrđe, Petrovići i Stojkovići , Ravni brijeg i Lazarevići, navodi se u saopštenju.

#Hapšenje

#Požar

'