AKTUELNO

Smrt devojčice (15) potresa region. Telo je poslato na obdukciju, posle koje će biti poznat uzrok smrti.

Devojčica (15) iz sela Dolna Gunovica kod Gostivara, na zapadu Makedonije, pre nekoliko dana se požalila na jake bolove u stomaku, a juče je umrla pod nerazjašnjenim okolnostima. Preminula je u kolima Hitne pomoći sa kojima je iz Gostivara bila prebačena u Urgentni centar u Skoplje.

Kada se roditejima da je boli stomak oni su je odveli kod lekara. Doktor ju je pregledao, a nakon primljene terapije bilo joj je mnogo bolje, pa se sa roditeljima vratila kući.

Ovo su ŽRTVE kamiondžije za koga se sumnja da je UBIO JELENU MARJANOVIĆ! Srbi mu se već OSVETILI?

Međutim, u ponedeljak joj je ponovo pozlilo, pa je sa povraćanjem i dijarejom oko 9 časova završila na infektivnom odelenju Opšte bolnice u Gostivaru. Kada su dežurni lekari hteli da joj daju terapiju, devojčica je dobila jake grčeve u stomaku.

Foto: Pixabay.com

– Dežurni tim je pacijentkinju odmah prebacio u Urgentni centar, koji se nalazi u neposrednoj blizini. U međuvremenu, otkazalo joj je srce. Anesteziolog ju je reanimirao i uspeo je da vrati u život. Ubrzo smo, prema svim procedurama, organizovali transport do Skoplja – navodi se u saopštenju bolnice iz Gostivara.

Na žalost, na pola puta do Skoplja, devojčici su u kolima Hitne pomoći otkazale funkcije vitalnih organa.

Tragičan kraj potrage: DEVOJKA PRONAĐENA MRTVA U MORAČI

Uprkos svim naporima medicinskog tima u ambulantnom vozilu, devojčicu nisu uspeli da ožive, pa su lekari u skopskom Urgentnom centru juče oko podne mogli samo da konstatuju smrt bez vidljivih tragova nasilja, stoji u policijskom izveštaju.

Telo 15-godišnje devojčice je predato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Skoplju, a nalazi treba da pokažu da li je trovanje ili nešto drugo uzrokovalo njenu smrt.

#Makedonija

#Smrt

#devojčica

'