separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

SKANDAL U ZAGREBU: Državni stan služio kao paravan za prostituciju


U jednom od državnih stanova u centru Zagreba pronađene su intimne igračke, ženski donji veš, alkohol i cigare i utvrđeno je da je on služio za prostituciju.


Veliki stan na trećem spratu na Trgu bana Jelačića besplatno je godinama koristila jedna osoba, prenosi hrvatski javni servis i dodaje da je to otkriveno nakon odluke Ministarstva državne uprave da se prekine sa praksom bespravnog raspolaganja državnom imovinom zbog koje je država gubila milijarde kuna.

U stan su službenici Ministarstva ušli na silu, a nakon otkrića različitih predmeta načelnik sektora za nekretnine Tomislav Volarević rekao je da se najverovatnije radilo o nedopuštenim delatnostima, odnosno prostituciji.

U Ministarstvu državne imovine ističu da je Hrvatska zbog neuređenih odnosa sa korisnicima javnih nekretnina dosad izgubila više od milijardu kuna.

- Najveći problem su nesređene zemljišne knjige koje ne pružaju uvid u pravo stanje stvari na terenu i nažalost, kako svi znamo, još većina zgrada nije upisana u zemljišne knjige odnosno nije etažirana u skladu sa vlasništvu i drugim stvarnim pravima - rekao je Volarević.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti