separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

PANIKA, VRISKA I PLAČ! UŽASNE SCENE U SARAJEVU - Odjeknulo nekoliko eksplozija, svedoci tvrde da je bilo kao U RATU (VIDEO)


Danas je u sarajevskom naselju Čengić-Vila 2 oko 15 sati izbio požar u poslovnom prostoru.


U sarajevskom naselju Čengić Vila danas se dogodio požar u prodavnici boja i lakova, nakon čega je usledilo nekoliko eksplozija te širenje vatre na objekte i stanove u zgradi.

Prema prvim nezvaničnim informacijama u ulici Gradačačka u Sarajevu došlo je do eksplozije u prodavnici boja i lakova, a zatim velikog požara u objektima koji se nalaze pored i stanovima iznad. Medicinska pomoć pružena je nekoliko osoba koje su se nagutale dima.

Vlasnik radnje u kojoj se dogodila eksplozija i požar je državljanin Turske.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade u Sarajevu su požar lokalizovali, a jedna ekipa je ostala da raskopa teren kako se ne bi dogodilo da se ponovo pojavi vatra.

Nekoliko osoba je javilo medicinskim ekipama nakon gutanja dima, a prema rečima očevidaca eksplozije su bile tako snažne da su ih podsetile na rat.

Fadil Dautović je u trenutku eksplozije pio kafu u obližnjem objektu, koji je takođe zahvatila vatra. On je rekao da su ga eksplozije podsetile na rat.

- Mi se skupljamo tu na kafi. Videli smo prvo dim, ali smo mislili da nije ništa. Kada je puklo, izbilo je odmah portale. Zatim je nastavilo pucati kao granate u ratu, a vatra je zatim zahvatila i našu radnju. Mi smo istrčali, a mog rođaka je zahvatila vatra i odmah je otišao u hitnu - rekao je Dautović.

Prema prvim informacijama nema teže povređenih, a nekoliko osoba se požalilo zbog gutanja dima.

Snažne eksplozije i požar uznemirile su stanare celog naselja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti