AKTUELNO

Sukob je otišao predaleko.

U emisiji "Zadruga - narod pita" sinoć su gostovale Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora. Njihova ljubavna veza jedna je od retkih koja je opstala nakon što su napustile najgledaniji rijaliti šou program u ovom delu Evrope, "ZadrugU".

U toku emisije su dobile priliku da se osvrnu na bivšu cimerku, prijateljicu i pevačicu Andrijanu Radonjić sa kojom i dalje nisu izgladile odnose. Jovana i Sanja su u toku emisije spomenule pevačicu navodeći da je Radonjićeva njima pričala loše o Sari Reljić.

Foto: YouTube screenshot

Andrijana je povodom toga ubrzo na Instagramu u okviru priče napisala nešto što je dodatno razbesnelo Sanju i Matoru.

Foto: Printscreen Instagram

Samo ću reči bolest! I posle ja pljujem i pričam gluposti, ma ne postoje... U stvari, ko je ovo uopšte?! - glasila je Andrijanina Instagram priča.

Obe zadrugarke koje su u srećnoj vezi oglasile su se nedugo posle ovoga, nazvavši Radonjićevu „presveta”, aludirajući na to da je Andrijana tek nakon Zadruge otkrila svoje pravo lice i da se od nje ništa bolje nije moglo očekivati.

Foto: Printscreen Instagram

Je l' ovo Andrijana koja je pričala da nema ništa protiv gej parova? Kažeš bolest, to se očekivalo od tebe, presveta! - napisala je Jovana na koju se Sanja takođe nadovezala objavivši svoj stav o tome.

Foto: Printscreen Instagram

Ko je ovo? Pravo pitanje gde je Presveta posle rijalitija? Zahvali mi se na marketingu. Mada da nisi komentarisala zašto nisi bila kod Miksi na proslavi verovatno ne bi voditelj ni pitao za tebe, ali pošto se mnogo praviš pametna, a nisi, onda malo da te demantujem argumentima, što sam i rekla u emisiji sinoć. Opet tražiš marketing preko mojih leđa. Ne diraj me, ne diram te. Diraš me, zgazim te.P.s. Nisam ja bolesna, nego si ti jadna.

Kakav će ishod imati sukob bivših zadrugarki ostaje nam da saznamo.

Pročitaj više: ANDRIJANA MI JE SVAŠTA PRIČALA O SARI: Matora i Sanja OSULE PALJBU po pevačici u programu uživo! (VIDEO)

I. R. / A. Đ

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'