AKTUELNO

Iznele svoje mišljenje.

Gledateljka koja se prošle noći uključila u emisiju "Zadruga, narod pita" u kojoj su gostovale Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, tražila je od gošći voditelja Darka Tanasijevića da prokomentarišu Kristinu Kockar, Lunu Đogani i Slobodana Radanovića.

Foto: Pink.rs

Foto: RTV Pink

Podsetimo, ranije u emisiji Jovana Tomić Matora otkrila je javnosti da je dobijala preteće poruke od majke Lune Đogani, pevačice Anabele Atijas i da nema nameru da se druži sa Đoganijevom. "Gepekovaću te, kepecu", samo su neke od reči koje je Matora rekla da je dobijala od Anabele.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: GEPEKOVAĆU TE, KEPECU: Matora otkrila koje pretnje je dobijala od Anabele, a evo šta će uraditi kada je sretne na ulici! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Pitali su me o razvodu Kije i Slobe. Ja sam rekla da jedva čekam da se razvedu, ne zbog čina, nego jednostavno više mi je muka da slušam Kija, Luna, Sloba. Ja stvarno Kiju gotivim, mi se sa Kijom i čujemo i družimo. Ona je prema nama uvek bila veliki drug i tu za nas. Što se tiče Slobe, da zaboravimo to što je bilo sa Lunom, Sloba ima svoje kvalitete. Lepo peva, ali eto desilo se to. Kriv je - rekla je Sanja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam znala da će doći do tog razvoda. Posle svega što se desilo, nema dalje. Ja sam se šalila da ću da napravim žurku kada se Kija razvede. Što se tiče Slobe, ja bih malo drugačije postupila. Kao ne želi da povredi ni ovu, ni onu. Mogao je to drugačije - dodala je Matora.

Foto: RTV Pink

Ja nemam neko mišljenje o Luni. Nije ni loše, ni dobro. Ona se skroz posvetila Slobi. Gledala je samo u njega, sa njim je provodila najviše vremena, ali nije umela da se postavi. Ja ne znam kakva je Luna napolju, nisam videla tamo njene kvalitete - pričala je Stankovićeva.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: POKUŠALA DA MINIRA SANJU I SKRENE PAŽNJU NA SEBE? Ova zadrugarka duboko je razočarala Matoru i Stankovićevu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

#Sloba Radanović

'