AKTUELNO

Bivša učesnica iznenada je ušetala u kuću!

Stranci i dalje posećuju Belu kuću, a kako su pomislili da posle Ace Živanovića, Save Džehverovića i novinarske ekipe u Zadrugu ući neko ko će ih na sličan način iznenaditi, ovoga puta svi su doživeli šok kada su ugledali zadrugarku koja je pre mesec dana napustila takmičenje.

Zorana Stefanov uletela je u dvorište i na sve moguće načine pokušavala je da ih izazove da joj se obrate.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prvo ušla u svoju sobu sa pitanjem zbog čega je neko legao na njen krevet, a moglo bi se reći i da je napravila scenu. Takmičarima je malo falilo da prasnu u smeh, ali su se i te kako uzdržavali od toga.

Zorana je znala da će Nemanji Đeriću Đeksonu biti najteže zbog njenog prisustva, pa je otišla u hotel kako bi se sa njim obračunala, jer je dopustio da u njenom krevetu spavaju Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pi*ko jedna, pustio si njih da spavaju u mom krevetu, sram te bilo! Ej, došla sam da te vidim, šta se glupiraš! Kakvo je ovo ponašanj! Daj mi upaljač, stipsaro jedna, sram te bilo! Kuliraš me! - vikala je Zorana.

Bivša učesnica se često približavala Filipu, a njena namera bila je da isprovocira i Mariju Anu koja je sa njim u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, gde si brate? Marija Ana, ćao! Dođi jednom da te poljubim, što me kuliraš i ti? Đeksone, kako se snalaziš bez mene? Ljudi, Andrijana, kako si ti, brate? - pričala je Zorana.

Ukućanka je neumorno pokušavala da ih nasmeje, a kako se moglo primetiti, za sve njih je ovo bio najteži trenutak, jer Zoranu je bez obzira na sve većina zadrugara zavolela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otišla i na svom krevetu im ostavila jednu poruku koja se ticala Đeksona koji nije ispoštovao njenu molbu da niko ne sme biti na njenom krevetu kada napusti Zadrugu.

Ovo je Zoranin krevet i ne sme niko da legne na njega sem Đeksa i njegov devojke, a pogotovo ne Filip. Hvala Đeks, prijatelju moj - napisala je Zorana na svom krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, ni to nije sve, Zorana je pre samog izlaska iz Zadruge svoje ime napisala na Filipovoj ruci, a nakon toga ih je sve srdačno pozdravila.

K.Ristić

#Zorana Stefanov

'