AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Ove večeri, nakon što je prošla ponoć, Nemanja Đerić Đekson počeo je sa proslavom svog rođendana. Njegova devojka, Andrijana Radonjić se maksimalno potrudila da mu ovaj dan ostane u sećanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za svog dragog napravila tortu, a onda otišla do Rajskog vrta kako bi sa Drvetom mudrosti dogovorila sve detalje ovog malog spektakla koji je osmislila.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ja sam tortu napravila. Koliko znam, Đekson ne zna za nju, na sve načine sam pokušala da sakrijem - rekla je pevačica uzbuđeno.

Pored torte, Radonjićeva je smislila i repertoar pesama koji je poželela da bude pušten u Zadruzi, dok ona i Đekson budu u Rajskom vrtu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Onda pustite neke njegove pesme sa tog albuma. Ja nemam pojma koje, mogu li da se konsultujem sa Vojketom - rekla je Andrijana.

Ona je odmah otrčala do Nemanjinog najboljeg prijatelja u rijalitiju, Vladana Vojnovića Vojketa, koji joj je predložio pesmu koja bi se njemu svidela.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROGOVORILA O POMIRENJU SA SLOBOM: Kija otkrila kada je poslednji put bila srećna i šta želi Radanoviću i Luni! (VIDEO)

Ne znam koju, čekaj da razmislim. On je rekao da bi voleo da čuje pesmu "Trošim". Možeš i onu "Playa 4 real", možda bolje tu - posavetovao ju je Vojke.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kada je osmislila kompletan događaj, Andrijana je odnela tortu u Rajski vrt i sa nestrpljenjem čekala ponoć, kako bi svom dragom prva čestitala rođendan.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Vojke Đans

'