AKTUELNO

Obezbeđenje uletelo

Nekolicina zadrugara u ranim jutarnjim časovima se povremeno budila zbog toga što je Zorica Maković hrkala. Nakon toga je nastalo komešanje i nervoza među zadrugarima. Radosav Stefanović Žuti je podigao krevet kako bi je probudio i kako bi hrkanje prestalo. Međutim, sve je krenulo po zlu.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da je Zorica spavala tvrdim snom, način na koji ju je Žuti probudio je pomalo uplašio, pa je sva nervozna i besna počela da viče po spavaćoj sobi, a onda uzela papuču i nekoliko puta ga pogodila.

Nemoj da me dižeš i da me pipaš. Seljačino jedna! Naje*ao si. Šta ti meni dižeš krevet, treba srce da mi stane. Kome ti ovde prodaješ fore i praviš se da si dobar. Zaveži, je*em li ti genetiku, poreklo i porodicu! Sa kojim pravom mi pomeraš krevet, pi*ketino jedna - vikala je Zorica na Žutog.

Foto: Printscreen Youtube

Obezbeđenje je bilo u pripravnosti sve vreme, pa je sprečilo Markovićevu da fizički nasrne na ovog ukućanina.

Iako se Radosav pravdao da je imao najbolju nameru zbog svih ukućana kako bi spavali, ona nije želela da ga sluša, pa se vika nastavila.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IPAK NIJE DUŠKO RADONJIĆ! Zorica Marković u Magazinu In otkrila detalj o svom dečku koji ju je RASKRINKAO! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'