AKTUELNO

Nije mogao da podnese što su ga prevarili.

Bane Čolak je tokom večeri saznao da je između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pao se*s, ni od koga drugo nego od Đuričića svog dobrog rijaliti prijatelja. Iako je u prvi mah ovu informaciju dobro podneo, nakon nekoliko trenutaka kada je razgovarao sa Pinkovom zvezdom, on je pobesneo.

Foto: Printscreen Youtube

Ja ne mogu da poverujem u to, meni je to debilna priča, da ne verujem u to. Ja ću ti verovati pod uslovom da mi se zakuneš u oca i majku da je to istina. Sad te ne testiram. Da li je to istina? - Pitao je u neverici Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Nadežda mu je sve priznala i rekla mu da nije imala hrabrosti da mu to ranije kaže, a onda je Užičanin tek pobesneo što ga je ona povredila kao prijatelja. Međutim, ostaje pitanje da li je to pitanje prijateljstva ili on gaji neka osećanja prema njoj.

Tebe treba da bude sramota. On je mene pozvao i to mirekao. Nije mi krivo, da sam zaljubljen u tebe, da mi je stalo, ja bih ti rekao "kakav si ti čovkek". Ti si meni neprijatelj, da si mi prijatelj ti bi mene pozvala da razgovaramo. Mnogo intimniji sam sa njom bio u priči. Ja ovo smatram za izdaju, meni je ovo jadno. To je dno, sa mnom si završila svaku priču, mi nemamo šta da pričamo - bio je ljut Bane na Nadeždu.

Foto: Printscreen Youtube

Ovoj situaciji su prisustvovale Kristina Kockar i Ana Korać koje su potvrdile da su znale ovu priču još mnogo ranije, pa je njega još više iznerviralo što je on poslednji saznao. On je u jednom trenutku samo okrenuo leđa Nadeždi i rekao da ne želi sa njom da razgovara.

Foto: Printscreen Youtube

No, tu se njihova rasprava nije zaustavila. Kako je poznato da su njih dvoje pre nekoliko nedelja bili previše intimni, on je rešio da joj kaže u lice sve ono što misli o njoj, ne birajući reči.

Ti si dno, ti si ispala droljtina. Ti si ispala nepostojeća osoba za mene u univerzumu - vikao je Bane na nju.

Pročitajte još: SVE JE JASNO KAO DAN: Žuti OTKRIO Drvetu mudrosti ko je NAPRAVIO NAJVEĆE PREKRŠAJE u zadruzi! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'